Bun Bun lovers! Det är med tungt (men ändå peppat) hjärta vi skriver det här. Vi kliver åt sidan, vi drar i nödbromsen, vi lämnar över stafettpinnen. BUN BUN ÄR TILL SALU! Men gick inte det superbra tänker du? Och vad svarar man på det.. det har ju varit en sjujäkla resa med allt från fina utmärkelser till lunchservering när det haglar sidledes på Kungsholms torg. Jo, på det stora hela har det gått ganska bra. Men, var sak har sin tid och dygnet bara 24 timmar. Vi, personerna bakom Bun Bun jobbar även med bl.a. Färgfabriken och Nobelberget och tiden räcker helt enkelt inte till.

Har du stått där i solen på Hornstulls Marknad och tänkt "där inne i trucken skulle jag vilja vara, i stekoset och stressen, med baguetter upp till hakan och vietnamesisk leverpastej under naglarna", då är det här ditt gyllene tillfälle!!

Eller, har du kanske har mer storslagna visionära och entreprenörsmässiga ambitioner? Då kan det vara värt att veta att Bun Bun i restaurangform på Radio Skanstull funkade hur bra som helst och att vi hade en cateringsnurr som rullade på riktigt bra.

Vi har gjort en säljpresentation som skulle gå hem på vilket styrelsemöte som helst: http://bit.ly/bunbun_till_salu

Vad ingår??

* Varumärke
* Recept
* Den här fina fb-sidan, instagram osv.
* Food truck i kanonskick med ny rostfri köksinredning från 2015. En superbil som vi har maxat 1200 portioner på fem timmar ifrån!
* Utrustning.. byttor, slevar, osv
* Och annat diverse du kan behöva för att komma på banan..

Vad kostar klabbet?

Vi tänker att vi startar på en halv miljon och sen får vi se, blir det ett helt gäng som är peppade så får vi göra budgivning på nåt sätt.

Men, häng inte upp dig på prislappen. Om du är supersugen men inte har några pengar kanske vi bara anställer dig och låter dig rulla bilen i vår ägo. Vem vet, kontakta oss så pratar vi om det!

A bun bun day is a fun day!
– Bun Bun Truck